Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Bee Venom – luonnon oma botox nyt myös Suomessa

 

Aiemmin Bee Venom oli vain Hollywood- tähtien saatavilla

 

Bee Venom eli mehiläisen myrkky on täysin uudenlainen keino häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä ja kohottaa kasvoja luonnollisesti ilman kipua. Bee Venomin vaikutus perustuu sen ylivoimaiseen kykyyn tehostaa elimistön omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa.  Mehiläistuotteesta ovat maailmalla innostuneet muun muassa Victoria Beckham, Cambridgen herttuatar Catherine ja Kylie Minogue.

 

Bee Venom -voide on tällä hetkellä maailmalla selkeästi kohutuin ihon, kauneuden ja kosmetiikan ainesosa. Ennusteiden mukaan Bee Venom -voiteesta odotetaan trendi- ja hittituotetta maailman kosmetiikkamarkkinoille vuosina 2013-2014. Kiinnostuksen keskiössä on tieto siitä, että Bee Venom -voide on ylivoimaisen tehokas luonnon oma botox ihollesi, ja mikä parasta ilman kipua ja pistoksia.

                                       

Mitä on Bee Venom ja miten se toimii?

 

Bee Venomin eli mehiläisen myrkyn teho perustuu kollageenin ja elastiinin tuotantoon. Bee Venom sisältää proteiineja, jotka mehiläisen pistäessä aiheuttavat paikallisen tulehduksen ja toimivat verenohentajana. Mehiläisen myrkyllä on kaiken kaikkiaan 29 vaikutusta ihmisen elimistöön, joista vain yksi on negatiivinen: mehiläisen myrkky voi aiheuttaa joillakin ihmisillä allergisen reaktion. Muut 28 vaikutusta ovat kaikki positiivisia ja auttavat meitä kauneus- ja terveysongelmissa.

 

Viime aikoina on huomattu mehiläisen myrkyn positiiviset vaikutukset iholle. Mehiläisen myrkky saa iholla aikaan ketjureaktion. Aivot luulevat että ihoa on pistetty ja se välittää viestin, että ihon on korjattava itsensä. Tämän seurauksena verta ohjautuu alueelle, mikä saa aikaan kollageenin ja elastiinin tuotannon selkeän lisääntymisen. Iho kiristyy ja kiinteytyy välittömästi.

 

Bee Venomilla on 10 luonnollista tehovaikutusta ihollesi, näistä tärkeimmät ovat;

  1. tehostaa iholle elintärkeän kollageenin tuotantoa
  2. vähentää tehokkaasti ryppyjä
  3. stimuloi solujen aineenvaihduntaa
  4. ravitsee ja uudistaa kudoksia
  5. sileyttää näkyvästi ihoa

 

Luonnon oma botox – ilman kipua ja pistoksia.

 

Bee venomia kutsutaan luonnon omaksi botoxiksi. Sen teho on samankaltainen kuin botoxilla, mutta se on luonnollinen tapa hoitaa ihoa – ei tarvita kalliita pistoksia, se ei aiheuta kipua ja se on täysin ulkoinen hoito. Bee venom voide tasoittaa rypyt ilman botoxin usein aiheuttamaa keinotekoista ulkonäköä.

 

 

Puhdas+ Bee Venom tehovoide ja seerumi – kun haluat nopeita tuloksia

 

Kotimaiset Puhdas+ Bee Venom voide ja seerumi sisältävät Bee Venomin lisäksi tehoaineena hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on yksi ihon tärkeimmistä molekyyleistä.

Se pystyy sitomaan itseensä tuhatkertaisesti oman painonsa verran vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä iholla vähenee ja iho kuivuu ja veltostuu.


Tuotteet eivät sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.